Vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober is het weer zover, Kermis Andijk. Het belooft een fantastische kermis te worden. Het kermiscomité Andijk heeft zijn best gedaan met een uitgebreid programma te komen, waar oud vertrouwd, nieuw en spannend elkaar afwisselen. Waar plezier voor jong en oud goed samen gaan en iedereen aan mee kan doen of vanaf de kant kan aanmoedigen.
Welke dagen gaan we jou zien? We hopen alle dagen!

Vrijdag de aftrap
We trappen af met een vrij-mi-bo. Kom gezellig even bijkletsen met een drankje, als de kinderen de kermis over gaan. Er is een grote tent klaargezet zodat er ruimte genoeg is voor iedereen. Na zo’n lange tijd zijn we toe aan een gezellig feestje! Jullie zijn allemaal van harte welkom. ’s Avonds staat er een Amsterdamse avond op het programma inclusief een live optreden van een gezellige Nederlandse zanger. Dit belooft echt spectaculair te worden. Heerlijk meezingen met de Nederlandse klassiekers en volop gezelligheid met oude vrienden, de buren en natuurlijk tijd om nieuwe vrienden te maken.

Zaterdag kidsdag
Zaterdag staat in het teken van de kinderen. Natuurlijk zijn de attracties open en kun je botsen, rondzwaaien, prijzen grijpen en genieten van een oliebol of iets anders zoets. De beentjes kunnen van de vloer tijdens de kinderdisco en de kinderen kunnen zich laten schminken. Ook is er de mogelijkheid je haar mooi te laten maken. ‘s Avonds kunnen de voetjes van de oudere jeugd van de vloer bij DJ Jens. Je bent nooit te oud voor een dansje!

Hilarische zondag
Zondag starten we met een inmiddels traditioneel gebeuren: het kermisontbijt. U dient zich vooraf op te geven bij Nico of Marjan. Aansluitend is er een zeepkistenrace voordat de kermis open gaat. Ouder en kind racen tussen de attracties door. U kunt zich hiervoor nu al aanmelden via kermiscomiteandijk@gmail.com , maar tijdens de kermis zelf kan het ook nog bij het kermiscomité.

Meedoen en kijken
Zoals gezegd: een vol programma met bekende en nieuwe activiteiten, met spellen en muziek, met plezier voor de kijkers langs de kant en de deelnemers. Het kermiscomité heeft er onwijs veel zin in en zegt: laat de kermis maar beginnen!!