donderdag 18 juli 2024
spot_img

Kermis gaat nu wel door!

De Andijker -met daarin deze kermisbijlage 2021- ligt vandaag op de mat in heel het dorp. Een traditie die inmiddels al heel wat jaren terug gaat en waar door velen naar wordt uitgekeken. Een krant vol foto’s en met verhalen over hoe we met elkaar kermis dit jaar gaan vieren.

Vorig jaar gooide het coronavirus nog ‘roet in het eten’. Kermis Andijk werd op het laatste moment afgelast. Maar dit jaar kunnen we de ‘geleden schade’ ruimschoots inhalen. Wij hebben er in elk geval weer zin in!

Géén kermis 2020
Weet u het nog? Kermisliefhebbers en de exploitanten hielden het nieuws goed in de gaten. Het verlossende telefoontje dat de kermis door mocht gaan mocht –weliswaar met strenge regels- werd met hoera-gevoel ontvangen. Met leuke verhalen, veel foto’s en speciale advertenties van lokale ondernemers werd er een geweldige kermiseditie van de Andijker in elkaar gezet. Het moment dat de Andijker naar de drukker gestuurd moest worden deden we een allerlaatste check, maar nog steeds had de kermis groen licht! Echter de persconferentie van diezelfde avond maakte duidelijk alles op het allerlaatste moment toch nog werd afgeblazen. Echter de krant was al gedrukt, daar konden we niks meer aan veranderen.

Zin in kermis
Dit jaar is nog steeds niet alles helemaal normaal, maar op diverse plekken in de regio hebben we kunnen zien dat kermis vieren kan. Ook de kermis Andijk mag en kan dit jaar door gaan. Lekker botsen, zwaaien en zwieren. Wat lekkers erbij zoals een oliebol of suikerspin en het feest kan niet meer stuk. We wensen iedereen een heel gezellige kermis toe.

Op de foto
De fotografen van de Andijker zullen dit jaar ook weer op de kermis aanwezig zijn. Dus als u het leuk vindt? Laat u dan ‘kieken’ voor de dorpskrant. We hopen dat jullie zelf hele leuke foto’s maken en die met ons willen delen. Maak mooie selfies en zet elkaar op de foto. Wie weet vind je jezelf straks ook in de krant terug?

Stuur ons jouw foto
Zelf een mooie foto gemaakt die wij mogen gebruiken, stuur hem (liefst voorzien van de namen) in een zo groot mogelijk formaat naar de redactie op info@andijker.nl o.v.v Kermis 2021. Doe dit zo snel mogelijk!

Ook digitaal
U vindt ons ook op o.a. Facebook en via de website www.andijker.nl kunt u de kranten ook digitaal lezen en uiteraard delen met vrienden en bekenden over de hele wereld. Dat geldt ook voor de overige uitgaven van de Nederlandse: De Streker editie Stede Broec en Drechterland.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen