donderdag 18 juli 2024
spot_img

Kermiscomité Andijk organiseert Kermis Estafette Challenge

In 2019 organiseerde het comité een eerste en meteen geweldige Kermis Challenge, die druk bezocht werd. Meteen werd geroepen: “Dit doen we volgend jaar weer en dan grootser!”

Marien vertelt: “We hoeven niemand uit te leggen wat daar tussen kwam, corona was inderdaad ook hier dé grote spelbreker. Maar, we hebben niet stil gezeten en zijn dolblij dat er inmiddels alweer een aantal dingen mag en kan!”

Doe je mee?
“Op de zondag, na de brunch, organiseren we dit jaar de Kermis Estafette Challenge. Het wordt een hilarische spannende strijd tussen teams. Welk team heeft in de kortste tijd alle spelletjes goed uitgevoerd? Doe mee, bedenk een leuke teamnaam en geef je op via het mailadres kermiscomiteandijk@gmail.com. Een team dient uit minimaal 4 en maximaal 6 teamleden te bestaan. Uiteraard is de Kermis Estafette Challenge ook dit keer weer geschikt voor jong en oud (vanaf 4 jaar) en is deelname gratis. We hopen weer op een erg gezellige middag.”

Kermiscomité Andijk
De organisatie bestaat nog steeds uit de familie- en vriendengroep van het eerste uur: Marien, Erik, Ron, Linda, Mariska en Petra. “We bruisen van de plannen!” vertelt Marien. “We willen het stap voor stap opbouwen. Elk jaar willen we er weer iets extra’s bij verzinnen. Of het op een andere manier vormgeven. Om het organisatorisch ook haalbaar te houden kan niet alles tegelijkertijd. Daarbij is het toch ook leuk als er elk jaar iets nieuws bijkomt?”

Jaarlijks Grootser
“Dit jaar hebben we gekozen voor een iets andere aanpak, niet zozeer voor een uitbreiding. Door alle regels rondom de pandemie was lange tijd niet duidelijk wat er wél of niet zou kunnen. Maar wie er een leuk idee heeft is bij deze van harte uitgenodigd dit idee met het comité te delen. Samen kunnen we jaarlijks terugkerende activiteiten ontplooien en er steeds weer iets nieuws bij blijven bedenken. Vrijwilligers in de voorbereiding en op de dag zelf zijn van harte welkom. Het belangrijkste is dat iedereen mee kan doen en iedereen een gezellige kermis beleeft.“

Vol programma
De flyer vindt u in deze krant. Samen is er gezorgd voor een vol programma. Naast de kermisattracties waar je kunt zwieren en zwaaien is er gezorgd voor een leuk programma. Om maar iets te noemen: de vrij-mi-bo. “We beginnen vrijdag met de gezellige​ vrijdagmiddag borrel. De weersvoorspellingen zijn gunstig, het beloofd mooi weer te worden. Kom gezellig bijkletsen, met een heerlijk koud drankje,” aldus het enthousiaste comité. “Op zaterdagmiddag vanaf 15 uur is er kinderdisco. Een waar spektakel waar velen hun dancemoves kunnen laten zien. Op zondag natuurlijk de kermisbrunch en aansluitend dus de Kermis Estafette Challenge 2021. Om daarna meteen door te kunnen gaan naar de kermis die om 14 uur weer open gaat.” Het kermiscomité Andijk wenst iedereen een fijne kermis toe.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen