maandag 22 april 2024
spot_img

Kermistoernooi Westrandboulers

Vrijdag 21 augustus is het boulesseizoen afgesloten met een gezellig toernooi met aansluitend de jaarlijkse BBQ. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM werd er op slechts 5 van de 9 banen gespeeld en de BBQ georganiseerd. Met 26 deelnemers was dit goed te doen. Naast de eigen leden waren er ook 6 VIP’s die dit als uitje gekocht hadden op de Gemeenschapsveiling 2020. Het werd een gezellige dag en er werd weer fanatiek gespeeld in 3 rondes op individuele basis. Om half 5 werden de prijzen uitgereikt door de voorzitter, Koos Botman. Allereerst werden de nummers 1 t/m 3 uit de competitie in het zonnetje gezet met bloemen en wijn. Dat waren: 1: Bart Andreas, 2:Rita Okhuyzen en 3:Klaas Knijn (afwezig).
Hierna werden de winnaars van het kermistoernooi naar voren geroepen en mochten zij een leuke prijs uitzoeken. Ook waren er 3 poedelprijzen beschikbaar. De uitslag was als volgt:
Arie Botman, Tiny Berkhout, Rita Okhuyzen, Maarten Lucassen (VIP), Piet Spigt, Jos Kieftenburg, Koos Botman
Poedels: Nico Knijn, Rina Schaap en Martijn Droog.
Om 5 uur werd gestart met de BBQ die werd verzorgd door Hennie Vleerlaag, een meesterbakker. Hiervoor onze hartelijke dank. Het vlees en de salades waren heerlijk en hadden voldoende aftrek. Onder het genot van een drankje en een hapje volgden er nog een paar gezellige uurtjes met elkaar.

In de afgelopen maanden hebben we al 9 nieuwe leden mogen verwelkomen en er kunnen er nog meer bij. Als het je ook leuk lijkt kom dan gerust een keer proef spelen op de dinsdag- of vrijdagmiddag, aanvang 13.30 uur. Je mag 3 maanden gratis lid zijn, daarna is de contributie slechts € 60,– voor 52 weken spelplezier.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen