woensdag 24 juli 2024
spot_img

Kerst bij Vrouwen van Nu Andijk West

Kerst 2023 in Cultura bij de Vrouwen van Nu. Enkele leden kunnen helaas niet aanwezig zijn, maar de anderen zijn feestelijk gekleed binnen komen lopen. Uiteraard al voor zes uur want we hebben er zin in. Op de tafels liggen kleine sleutelhangers in de vorm van een kerstman/boom, rendier of anders met de kerstwensen er aan. Leuke attentie. Het is als vanouds nog lekker even bijpraten voor dat Marijke de avond opent en vermeldt dat we af en toe een gedichtje/poëzie hebben.
Intussen heeft Peter en zijn crew het buffet klaar gezet en worden de drankjes geserveerd. We kunnen ons tegoed doen aan 2 soorten soep, stokbroodjes met brie of kruidenboter, gevulde wraps, komkommer of eitje. Huzaren- of aardappelsalade. Kaas of wat ham. Aardappelgratin of patat, vis of saté en groente erbij. En peertjes zonder klokhuis! Lekker. Vruchtjes of meloen. Keus genoeg. Een paar drankjes naar keuze en een ijsje toe.

Onder een praatje met deze of gene wordt er smakelijk gegeten. We sluiten af met een gedichtje en wensen iedereen en elkaar fijne dagen, een goede jaarwisseling en alle (toekomstige) leden weer mooie gezellige avonden.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen