donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kerst vieren met Omring, Wijkteam Medemblik en Deen supermarkt

De maand december staat in het teken van gezelligheid; lekker eten en drinken met de mensen die je lief hebt. Helaas zijn er veel mensen voor wie deze periode minder leuk is, omdat ze eenzaam zijn of het niet zo breed hebben. In de tijd van de gezellige feestdagen wil Omring mensen een warm welkom geven binnen hun huis.

Het Wijkteam gemeente Medemblik, Deen supermarkt en Omring hebben de handen ineen geslagen om rond de kerstdagen een diner te organiseren voor eenzame bewoners of mensen die het niet zo breed hebben binnen de gemeente Medemblik. De kerstdiners vinden plaats in 3 Omringlocaties, namelijk in Sint Jozef, Wervershoof (12 dec.), in Sweelinckhof, Wognum (13 dec.) en in Sorghvliet, Andijk (14 dec.). Op deze manier willen alle betrokken organisaties zich inzetten voor een maatschappelijk thema, namelijk eenzaamheid.

Zoekt u gezelligheid tijdens de feestdagen? U kunt zich voor 6 december opgeven bij WonenPlus via tel.nr. 0229 – 582 581. In overleg kan er vervoer geregeld worden. Het diner en de drankjes wordt u aangeboden door de betrokken organisaties.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen