donderdag 18 juli 2024
spot_img

Kerstbomen Sporting

Ook in 2021 vond de jaarlijkse kerstbomenverkoop van Sporting Andijk plaats. De verkoop was van 30 november tot en met 11 december.

Net zoals voorgaande jaren zijn de mooiste bomen uit Tiendeveen uitgezocht en gezaagd. Vervolgens werden deze door Jaap Groot met een vrachtwagen van Bakker & Schilder naar Pop Vriend getransporteerd voor de opslag. Om de bomen aan te vullen konden wij dit jaar weer gebruiken maken van de tractor en wagen van Marcel Schuitemaker.
Terwijl de bomen getransporteerd werden waren ondertussen de keet en het hekwerk van Bouwbedrijf Hof geplaatst op de verkooplocatie aan de Middenweg. Van Het Dorphuis mochten gelukkig weer gebruik maken van het stroom, zodat de vrijwilligers warm en met een lekker bakkie koffie in de keet konden zitten.
Op de eerste verkoopdag waren er meteen enthousiaste klanten die een boom kwamen uitzoeken. De verkoop ging weer erg voorspoedig, na vijf dagen verkoop waren we al ruim de helft van de bomen kwijt. De tweede week ging de verkoop gestaagd door, waardoor we maar een aantal bomen over hielden. Ook dit jaar is er financieel weer een mooi resultaat behaald voor Sporting Andijk.

De bomen werden indien dit gewenst was in een netje gedaan, wat mogelijk gemaakt wordt door Schuitemaker Plant. Nieuw dit jaar waren de Sporting Andijk kerstballen. Dit was een groot succes en in veel Andijkse woonkamers zal deze kerstbal terug te vinden zijn. Met advies en hulp van De Kleine Vonkjes waren deze kerstballen gemaakt.

Graag willen wij alle vrijwilligers en sponsoren bedanken, zonder hun inzet en hulp zou deze verkoop niet mogelijk zijn. Wij kijken ernaar uit om u volgend jaar weer te verblijden met een mooie kerstboom!
Sporting Andijk,
evenementencommissie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen