maandag 22 april 2024
spot_img

Kerstbomenverkoop Sporting Andijk

Ook dit jaar vond de jaarlijkse kerstbomenverkoop van Sporting Andijk weer plaats aan de Middenweg. De organisatie hiervan ligt in handen van de evenementencommisie van Sporting Andijk. Met de hulp van veel sponsors en vrijwilligers wordt er elk jaar een mooi bedrag opgehaald voor de club.

Op 17 juli begon de eerste voorbereiding. Op een hete zomerse dag werden de kerstbomen gelabeld in Tiendeveen, zodat we zeker weten dat de mooiste bomen in Andijk zullen belanden. Vervolgens moest er nog twee keer afgereisd worden naar het oosten van het land. Op de laatste vrijdag van november zijn de bomen gezaagd en daags erna zijn ze in de vrachtwagen gezet. Om vervolgens getransporteerd te worden door Bloemendaal (Bakker & Schilder) naar Pop Vriend. Daar worden de bomen opgeslagen, voordat ze richting de Middenweg gaan.

Op maandag 2 december heeft de groenploeg van Sporting Andijk alles klaar gezet: het hekwerk van Scholtens, de keet van de Toekomst, de netmachine van Schuitemaker Plant en natuurlijk de kerstbomen. Op 3 december begonnen we met de verkoop van de kerstbomen. Gelukkig konden we weer rekenen op veel vrijwilligers die bereid waren om één of meerdere dagen te verkopen. Elke dag stond Jan Boeyer paraat om de verkoopplaats te openen en eind van de dag weer te sluiten. Het Dorpshuis zorgde voor stroom in de keet en verzorgde de koffie en de thee voor de verkopers.

Na een zeer goede eerste verkoopweek waren we na zaterdag 7 december al door de helft van ons bomen heen. Ook de tweede week verliep erg goed en waren we na zaterdag 14 december uitverkocht. We zijn super blij met de trouwe kopers die ook dit jaar weer een boom kochten en daarmee een mooie bijdrage leverde aan de club. Het organiseren doen we met alle liefde voor de club en we hopen u volgend jaar weer te kunnen verblijden met een mooie kerstboom. Graag willen wij alle sponsors en vrijwilligers bedanken die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt!

Sporting Andijk, evenementencommissie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen