woensdag 24 april 2024
spot_img

Kerstconcert in Drievoud

Zaterdagavond 22 december a.s. een Kerstconcert in Drievoud met dameskoor Allure uit Wognum, het Enkhuizer koor en koor Four Winds uit Oostwoud.
Elk koor met een eigen geluid en repertoire, maar samen zorgen ze ervoor dat u een onvergetelijke kerstavond gaat beleven.

Muzieknummers als I believe/Ave Maria, For unto us, Joy to the world, the little drummer boy, Christmas in the great hall en nog veel meer zal de revue passeren. De drie koren zullen samen het openings- en het slotnummer verzorgen.
Four Winds en Allure zullen daarnaast samen het prachtige Hallelujah (uitvoering Leonard Cohen) ten gehore brengen. Het Enkhuizer koor en Four Winds zingen samen Oh Holy Night.
Al met al genoeg reden om te komen luisteren naar dit unieke kerstconcert op 22 december a.s.
De uitvoering zal plaatsvinden in de G. Majellakerk in Onderdijk, aanvang 19.30 uur (kerk open 19.00 uur).
Kaarten zijn via de koren verkrijgbaar, maar ook bij café de Welkomst in Onderdijk, Knijn Inkt Speciaalzaak in Wervershoof (contant), kaaswinkel De Graaff Van Enckhuysen in Enkhuizen en via de mail van Four Winds: bestuur.fourwinds@gmail.com. Meer informatie over dit concert en de kaartverkoop is ook te vinden op www.fourwinds.nl. Prijs voorverkoop €7,50 incl. kopje koffie of thee (€10,- aan de kassa).
Allure, Enkhuizerkoor en Four Winds nodigen u van harte uit om dit bijzondere kerstconcert bij te wonen. 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen