zondag 23 juni 2024
spot_img

Kerstnachtdienst 2018 Gereformeerde Kerk Andijk

Kerst=feest!
Kerst herinnert ons eraan dat God Zijn eigen Zoon, Jezus Christus, naar de aarde zond. Waarom deed Hij dat? Om de weg naar Hem definitief te openen voor ons. Het is de weloverwogen weg die God heeft gekozen om ons hart te kunnen aanraken met Zijn liefde. Daarom is kerst een feest: omdat door Jezus Christus de weg naar God open is!

Kerstnachtdienst met Sursum Corda en volkskerstzang
Samen met vele anderen de komst van Jezus herdenken tijdens een kerstnachtdienst is een feest. Een feest waarvoor ook dit jaar in de Gereformeerde Kerk te Andijk de deuren weer wijd open gaan. De dienst staat onder leiding van ds. Koos Staat en Sursum Corda verzorgt een aantal muzikale intermezzo’s in kerstsfeer. Samen vieren en veel samen zingen met orgelbegeleiding door Arie Heemsbergen. Iedereen is van harte welkom!

Gereformeerde Kerk Andijk, Middenweg 4. Maandagavond 24 december, aanvang 22.00 uur, kerk open 21.15uur. Er wordt één collecte gehouden, de opbrengst daarvan gaat naar Voedselbank West-Friesland (voedselbankwf.nl). Informatie over de kerkdiensten tijdens Kerst op www.gereformeerdekerkandijk.nl en facebook.com/gereformeerdekerkandijk. Thuis meeluisteren en beamer-meekijken: www.meekijkenindekerk.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen