dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Kerstwarmte in Sarto

In de buurthuiskamer van Sarto wordt dit jaar voor de eerste keer een Kerstdiner geserveerd.
Vijf enthousiaste vrijwilligsters (Riet, Margriet, Anne-Miek, Conny en Mieke) verzorgen vanavond onder de deskundige leiding van kok Willem een heerlijk menu. In de sfeervol versierde ruimte van Sarto wordt u ontvangen/welkom geheten met een glas bubbels vanaf 17.30 uur en zal het prettig smullen zijn.

Menu
Voor deze speciale avond is het volgende menu samengesteld.
Als voorafje: Vitello tonnato (laat u verrassen).
Het hoofdgerecht bestaat uit: gevulde biefstukrolletjes met een geheim sausje, opgediend met een mix van aardappeltjes en versierd met haricots verts en plaatselijk geplukte peertjes. Jazeker de echte Gieser Wildeman.
Als nagerecht kunt u smullen van een rijke tiramisu en om dit alles te verwerken kunt u nog genieten van een kopje koffie of thee met een bonbonnetje.

2024
Vanaf 1 mei wordt er 1 maal per maand in de buurthuiskamer in Sarto een 3-gangen diner geserveerd. Iedereen kan zich hiervoor opgeven en de prijs wordt expres laag gehouden op 10 euro.
Ook is er elke maandagochtend en vrijdagochtend een inloop koffieochtend voor een bakje en een babbeltje. Zelfs 25 december, eerste Kerstdag kunt u gezellig langskomen.

Twee zangeressen
Op 20 december tijdens het Kerstdiner kan het dus zomaar voor komen dat u een oude bekende tegen komt. De stemming op deze feestelijke avond zal bovendien nog verhoogd worden door het optreden van 2 zangeressen. Dus ziet u vanavond iemand in feestelijke kleding voorbij lopen of rijden dan weet u waar deze persoon naartoe gaat.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen