vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Keukencentrum Stede Broec onder nieuw dak

Wie de eerstvolgende keer naar Keukencentrum Stede Broec gaat, moet waarschijnlijk twee keer kijken. Na tien jaar hebben compagnons John Bot en Jan Spigt de deuren van Raadhuislaan 23 gesloten, om ze vervolgens bij het naastgelegen pand op nummer 21a te openen. Een nieuwe locatie: zichtbaarder, sfeervoller, met betere mogelijkheden om de keukens te presenteren.
“We zitten nu dichter bij de weg en dus meer in het zicht”, concludeert John Bot nuchter over één van de redenen van de verhuizing. Hij zwaait vanaf zijn werkplek bij het raam naar een toeterende auto die voorbij rijdt. Niemand gaat meer over de Raadhuislaan zonder Keukencentrum Stede Broec opgemerkt te hebben.

Sfeervol
Als John en Jan niet bezig zijn in de showroom, begroeten ze vanaf hun werkplek – vol met keukenontwerpen en aantekeningen – klanten die de showroom binnenstappen. Sinds anderhalf jaar worden ze ondersteund door vakman Jan Bijvoet. Of klanten nu naar het keukencentrum komen voor slechts een keukenapparaat of juist een complete keuken: de kenners staan klaar met een heleboel kennis en ervaring.

Klassieke keukens
In de nieuwe showroom staat wederom een breed assortiment keukens, in alle stijlen en kleuren. Toch kiezen de meeste klanten, zo vertelt John, vooral voor de klassieke keukens. “En dan maakt het niet uit of het landelijk of iets strakker is”, zegt hij. “Maar heel modern en hoogglans wit wordt in ieder geval aanzienlijk minder verkocht.” Greeploos en strak is daarentegen vandaag de dag favoriet. “Ook stoppen klanten regelmatig bij de hout(look)keukens, al zijn die in nog zo veel verschillende variaties. Als het er maar een beetje geleefd uit ziet.”

Van oven tot koelkast
Na aankoop van een droomkeuken – en bij het ontbreken van twee rechter handen – verzorgt het team van Keukencentrum Stede Broec de montage en indien gewenst ook de complete afwerking. Ook losse keukenapparatuur bezorgen de vakmannen aan huis. Naast de vele keukens is de showroom ook gevuld met enkele apparaten: vaatwassers, fornuizen, ovens, magnetrons en koelkasten. Maar ook de nieuwste apparatuur, zoals ingebouwde stoomovens, Cookers en wijnkoelkasten.

Eén deur verder
De showroom is een nieuwe stap voor het keukencentrum. John en Jan zitten na 25 jaar nog steeds niet stil. Zo brengt deze verhuizing een frisse wind in hun bedrijf. Al elf jaar zijn de van oorsprong Wervershovers met hun keukens aan de Raadhuislaan te vinden. Sinds 1 november is dat dus één deur verder dan voorheen. Vorig jaar vierde Keukencentrum Stede Broec haar jubileum nog uitgebreid. Nu staat er weer een feestelijkheid in het vooruitzicht, verklapt John: “Er staat zeker een heropening op de planning”, zegt hij. “Maar wanneer dat precies zal zijn is nog onbekend, daar gaan we in het nieuwe jaar naar kijken.”
Keukencentrum Stede Broec is te vinden aan Raadhuislaan 21a in Grootebroek. Meer informatie staat op www.keukencentrumstedebroec.nl, of neem contact op via e-mail info@keukencentrumstedebroec.nl of telefoonnummer (0228) 51 58 83.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen