vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Kidsdag Wervershoof zaterdag 4 april + kleurplaat!

Over een kleine maand is het weer zover, KIDSDAG 2020! Wat hebben we dit jaar weer een leuk programma en workshops o.a. figuurzagen, taartjes maken, sieraden maken. Daarnaast hebben we weer diverse kramen op kinderen gericht. (en sommige de ouders natuurlijk).

Gelukkig kunnen de kinderen ook weer mooie reizen maken, middels de vliegtuigjes van de kermisattractie!!! En uiteraard is ook de inwendige mens niet vergeten en is er weer genoeg lekkers te smikkelen en te smullen.

Ook zal er een modeshow voor kids georganiseerd worden en de kleurplaten zijn inmiddels op alle scholen uitgedeeld voor de kleurwedstrijd. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, laat je horen!!! Een kraam (1×4 mtr.) kost slechts € 30,=De markt is van 12-16 uur op het Raadhuisplein bij het winkelcentrum De Molenhoek.

Kleurplaat
Speciaal voor de KIDS-DAG op 4 april a.s. hebben we een kleurwedstrijd voor alle kinderen van de basisschool. Heb je nog geen kleurplaat? Haal er dan snel eentje op bij Kleine Vonkjes baby, kinder en dameskleding of Knijn inkt, boeken en meer of kijk op de FB pagina van Winkelend Wervershoof En lever hem weer in voor 11 april a.s. en wie weet win jij een mooie prijs!!!
Klik hier voor de kleurplaat!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen