dinsdag 16 april 2024
spot_img

Kinderboeken deel je op de Nationale Kinderzwerfboekdag!

Laten we samen alle kinderen aan het lezen krijgen.

Op woensdag 30 september is het Nationale Kinderzwerfboekdag én start de Kinderboekenweek. Als je in die week een boek koopt, krijg je er eentje gratis bij. Maak daarom plaats in je boekenkast en breng je oude en gelezen kinderboeken langs bij Minibieb Hoekweg Andijk. Met zijn allen willen we 100.000 kinderboeken ‘op reis sturen’. Doe je mee?

Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, vindt dat er boeken moeten zijn voor alle kinderen. Lezen is namelijk cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom roept KinderzwerfboekStation Minibieb Hoekweg Andijk kinderen op om op woensdag 30 september gelezen kinderboeken te brengen. Natuurlijk kunnen zij dan zelf een ander leuk boek uitzoeken om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen!
Wat is een KinderzwerfboekStation?

Op Hoekweg 8 staat een Minibieb en een KinderzwerfboekStation, de Ienie Minibieb. Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen, brengen het weer terug of laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation die je in heel Nederland kan vinden.

Minibieb Hoekweg Andijk heeft van Kinderzwerfboek heel veel mooie boeken ontvangen. Deze zijn vanaf 30 september te vinden in de Ienie Minibieb.
Heel veel leesplezier!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen