dinsdag 16 april 2024
spot_img

Kinderkerstfeest 2020 online!!!

Net als ieder jaar wordt er een kerstspel gedaan, maar dit jaar kon het niet in de kerk en hebben we dus een film gemaakt. Deze film is een initiatief van gemeente THOMAS uit Twisk, Hauwert, Oostwoud en Midwoud.

Omdat dit jaar alles anders gaat, is ook het kerstspel wat anders. Er is een moderne versie van het kerstverhaal gemaakt, maar hoe zal dat gaan? Keizer Augustus laat iedereen naar zijn geboortedorp gaan zodat hij kan kijken hoe veel volgers hij heeft op Facebook en Instagram. De romeinen zijn het zat en willen wel eens wat anders proberen. De engelen scoren een nummer 1 hit op Tiktok en de wijzen komen dit jaar wel op een heel andere/aparte manier aan in Bethlehem. Alles wordt geprobeerd om de ster te volgen en het kindje te vinden. Voor een exclusief interview gaat de reporter zelfs parachute springen. Weten hoe het afloopt? Bekijk de film op kerstavond.

Met verschillende jongeren en ouderen hebben we vol enthousiasme een film in elkaar gezet die leuk is voor de hele familie. Deze film kan je zien op kerstavond (24 december). Als je de kerstviering van de kerk wilt zien + de film, dan kan je kijken op www.kerkdienstgemist.nl bij PG Thomas (Oostwoud) om 19.00. Als je alleen de film wilt zien dan kan ga je naar www.youtube.com en zoekt naar ‘You’re a star: kinderkerstfeest 2020’. De film kan je kijken vanaf 19.30. Alles is ook te bereiken via de website van PG THOMAS (www.pg-thomas.nl).

Normaal wordt er in de kerk een collecte gehouden voor een goed doel. Heeft u wat over voor het goede doel, ‘Jarige Job’ kunt u geld overmaken naar de diaconie: NL88 RABO 0333 0073 28 o.v.v. ‘Jarige Job’.

Jarige Job: Ieder kind verdient een verjaardag
In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen