donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kinderopvang Berend Botje biedt unieke bijbaan voor studenten

Student in de richting Pedagogiek? Reageer dan nu op een bijbaan in de kinderopvang!

Wie een HBO+ opleiding volgt in de richting Pedagogiek, kan vanaf nu bij Kinderopvang Berend Botje aan de slag als pedagogisch medewerker.

Veel nieuwe collega’s nodig
Er is een groot tekort aan deskundig personeel in de kinderopvang. Daarom zijn de landelijke opleidingseisen opnieuw beoordeeld en aangepast. Dat is goed nieuws voor alle HBO+ studenten met een opleiding in de richting Pedagogiek: zij kunnen nu direct aan het werk als pedagogisch medewerker.

Persoonlijke begeleiding
Gaby Alberts, pedagogisch directeur van Berend Botje, is blij met deze ontwikkeling. “Ook wij hebben we maken met personeelstekort. Het laatste wat we willen is dat we groepen moeten sluiten omdat er niet genoeg pedagogisch medewerkers zijn. Daarom zullen wij de HBO-studenten met open armen ontvangen. We gaan onze nieuwe collega’s zorgvuldig begeleiden. Ze krijgen een coach toegewezen, die ze wegwijs maakt op de locatie en met onze werkmethoden. Gaandeweg leren ze hoe ze de inzichten van onze pedagogische visie kunnen inzetten in de praktijk. Op die manier bieden wij een ongelooflijk leerzame ervaring en een waardevolle aanvulling op een studie.”

Flexibele uren en diverse locaties
Heb jij interesse in een bijbaan in de kinderopvang? Neem dan gerust contact op, want er is van alles mogelijk. Op diverse locaties hebben we vacatures: met meer dan 60 locaties in Noord-Holland zit er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over werken bij Berend Botje?
Op berendbotje.nl/bijbaan-voor-studenten vind je uitgebreide informatie over werken als student bij Berend Botje. Je kunt ook bellen of een berichtje sturen aan onze werving & selectiespecialist José Schuit via 06-50057939.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen