Kinderopvangorganisatie Berend Botje staat in de finale van beste organisatie in de categorie Grootbedrijf? van de Noord-Holland Noord Business Awards. Samen met Logchies en GP Groot Recycling dingt Berend Botje Kinderopvang mee naar de eerste prijs op 27 oktober aanstaande.

Alle soorten kinderopvang
Berend Botje begon 30 jaar geleden als een van de eerste professionele gastouderbureaus van het land. Door de jaren heen kwamen daar steeds meer kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvanglocaties bij. Inmiddels wordt er, door ruim 200 gastouders en op bijna 70 locaties in Noord-Holland, kinderopvang geboden aan maar liefst 4.500 kinderen.

Bijzonder
“Dat uitgerekend nu de vakjury erkent dat Kinderopvang Berend Botje bij de beste organisaties behoort, is bijzonder te noemen” vertelt Gaby Alberts, directeur en eigenaar van Berend Botje. “Net als in veel andere branches zijn wij op zoek naar veel extra collega’s. Met name het vinden van pedagogisch medewerkers is een uitdaging. Gelukkig is er een hechte familiecultuur in de organisatie waardoor we heel veel met elkaar kunnen opvangen. Ook biedt deze tijd, hoe gek het ook klinkt, kansen. We kijken nog scherper naar processen om te leren hoe we nog efficiënter kunnen werken, zonder dat dit ten koste gaat van de aandacht aan het kind.”

Publieksprijs
Naast de mogelijkheid om winnaar te worden in de eigen categorie, is er ook een publieksprijs te winnen. Deze prijs wordt gewonnen door de organisatie die de meeste publiekstemmen ontvangt. Het publiek kan haar stem uitbrengen op de website van de NHN Business Awards; www.nhn-businessawards.nl.

Meer weten over Kinderopvang Berend Botje?
Ben jij benieuwd naar opvang bij Berend Botje of wil je meer informatie? Ga naar berendbotje.nl of maak een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvende rondleiding via kindercentrum@berendbotje.nl of 088-2337180. Op werkenbijberendbotje.nl staat een overzicht van de vacatures.