dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Kinderopvang Berend Botje is de ‘Beste grote kinderopvang­keten van Nederland’

Landelijke verkiezing
Dit jaar was de 3e editie van de Opiness Kinderopvang Awards. Aan deze landelijke verkiezing deden meer dan 800 kinderopvanglocaties mee, verdeeld over ruim 300 organisaties. Kinderopvang Berend Botje werd uitgeroepen als winnaar in de categorie ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’.

Trots!
Alle klanten van de vele Berend Botje-locaties in Noord-Holland hebben een vragenlijst ontvangen om hun eigen opvanglocatie en Berend Botje als organisatie te beoordelen. Aan de hand van deze klantbeoordelingen is Kinderopvang Berend Botje tijdens de award-uitreiking op 15 juni 2017 met een gemiddelde beoordeling van 8,8 uitgeroepen tot de ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’. Alien Alberts (directeur): “Het was al een enorme eer om bij de 3 beste te horen. Dat we deze award, die wordt toegekend aan de hand van de beoordelingen van onze klanten, hebben gewonnen maakt mij enorm trots. Een groter compliment voor ons hele team is er niet!”

25-jarig bestaan
Dit jaar viert Kinderopvang Berend Botje ook haar 25-jarig jubileum. Berend Botje begon als een van de eerste professionele gastouderbureaus van het land. Door de jaren heen kwamen daar steeds meer kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bij. Nu bieden zij naast gastouderopvang ook kinderopvang op ongeveer 50 locaties in Noord-Holland. Alien: ‘Ik heb altijd gezegd: Ik wil niet de grootste kinderopvangorganisatie worden, wel de béste!’

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen