vrijdag 12 april 2024
spot_img

Kindervakantieweken 2017 Humanitas West-Friesland

Een week lang……

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ieder kind verdient een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken van Humanitas.

Humanitas West-Friesland organiseert voor kinderen uit West-Friesland een vakantieweek op de Veluwe (Voorthuizen). De vakantie is speciaal bedoeld voor kinderen die om sociale-, medische- en/of financiële redenen nooit op vakantie gaan.

De kinderen kunnen bij Humanitas West-Friesland worden aangemeld door jeugdhulpverleners, kinderkleding-/voedselbank, leerkrachten en huisartsen.

Er vindt een huisbezoek plaats, waarbij mensen van Humanitas kennismaken met ouder & kind en tegelijkertijd informatie verzamelen om de vakantieweek tot een succes te maken.
De kinderen worden begeleid door een team van goed voorbereide, ervaren en enthousiaste vrijwilligers.
De kosten per kind bedragen 475 euro. De eigen bijdrage van de ouder(s)/verzorger(s) bedraagt 65 euro per kind. Die andere 410 euro per kind wordt door Humanitas West-Friesland door sponsoring en fondswerving bij elkaar gebracht.

Tot nu toe hebben we een bijdrage mogen ontvangen van Univé en het Westfriesland Fonds. Stichting Leergeld heeft eveneens hulp toegezegd.

Ook u als particulier kan geld storten op: NL 70 RABO 0334 7592 02 o.v.v. activiteitencode 304A15001 kindervakantieweken Humanitas WF 2017. Graag voor 1-06-’17.

Hoe meer geld, hoe meer kinderen op vakantie kunnen.
De kindervakantieweken worden gehouden van 22 juli t/m 19 augustus 2017. Dus 4 weken met iedere week een andere leeftijdsgroep.
We hopen op positieve momenten en spannende activiteiten voor de kinderen. In ieder geval zijn deze kinderen er lekker even uit en doen ze nieuwe vriendschappen op.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen