Lars bij weer een blije klant: “Een klein beetje hulp, doet vaak al wonderen.” Tekst OdB. Foto aangeleverd.

Verschijnt op uw scherm de vraag om een update of krijgt u een melding over ruimtegebrek? Lijkt de computer steeds trager te worden? Of uw PC (b)lijkt niet geschikt voor de versie Windows 11? Dat is lastig, maar er is een oplossing!

Lars Verberne heeft ‘PC Hulpje’ opgericht en hoort dit soort ‘klachten’ vaak. “Mensen vertrouwen erop dat alles altijd maar werkt. Ook een computer heeft onderhoud nodig, van schoonhouden tot updaten. Werkt het niet meer naar behoren, dan is PC hulpje er om u te helpen.”

Zo geregeld
Lars: “Mijn bedrijf PC Hulpje kan u helpen bij verschillende internetdiensten en aanvragen die digitaal geregeld moeten worden. Ook als uw computer storing heeft, als u software nodig heeft of advies wil bij de aanschaf van een nieuwe of 2e hands laptop is PC Hulpje tot uw dienst.
Veel zaken gaan tegenwoordig via het internet en dat kan ingewikkeld zijn. “Aanvragen van subsidies of kwijtscheldingen, belastingaangifte doen, alles omtrent uw zorgverzekering, een DigiD of zelfs Netflix-account aanvragen. Ik kan u hierbij assisteren.”

Denken in oplossingen
Er kan ontzettend veel aan de hand zijn met uw laptop of PC. Kleine en grote problemen. U kunt het probleem mailen aan PC hulpje, Lars komt op afspraak bij u langs om te kijken wat er aan de hand is. “Na de analyse kan ik u vertellen wat het probleem is, maar belangrijker: ik kan u vertellen wat de oplossing is en of ik dit voor u kan regelen. We spreken een prijs af en dan zorg ik dat uw device weer werkt zoals we mogen verwachten!”

No cure, no pay
Veel mensen zien niet graag veranderingen aan hun PC. Vaak hoor ik: “Het werkt allemaal toch? Anders kan ik niks meer vinden!” Lars waarschuwt: “Elke computer heeft onderhoud nodig, vooral op het vlak van beveiliging moeten alle ‘vinkjes op groen’ staan. Doordat ik mijn tijd efficiënt gebruik, kan ik de kosten laag houden. Verder geldt nog altijd: No cure, no pay: geen oplossing, geen kosten!”

Milieubewust werken
Lars heeft geen grote dure auto maar zijn elektrische scooter als vervoersmiddel. “Op die manier kom ik overal en belast ik het milieu zo min mogelijk. Ook bij uw pc reparaties probeer ik rekening te houden met het milieuaspect. Zo repareer ik liever dan dat ik iets vervang. Kostenbesparend, maar ook materiaal besparend! Soms is vervanging helaas de enige optie.” Ook op andere momenten is Lars milieu bewust bezig. Zo ruimt hij twee wekelijks zwerfvuil op met een groep vrijwilligers bij Schoon Enkhuizen, van initiatiefneemster Judith van Duijne. “Henk en Gerard van Andoîk Skoon zijn er ook altijd en het is altijd erg gezellig. Samen iets leuks doen met elkaar voor de gemeenschap, daar word ik blij van.”

Voetballen met wifi
Lars kiest steeds meer voor lokale opdrachten. Het is efficiënter om dicht bij huis te werken en hier is nog genoeg te doen ook. “Zo was ik recent bij de voetbalvereniging alwaar de thermostaat aangesloten moest worden op de wifi. Mijn advies was genoeg om het hele zaakje werkend te krijgen en de kop koffie in de kantine smaakte me daarna dan ook prima.”

Website
Neem een kijkje op https://www.pchulpje.nl of mail naar info@pchulpje.nl als u op zoek bent naar betaalbare computerhulp nodig in de regio Andijk.