dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Klusdag Jachthaven

In de periode voor Pasen is het altijd een drukte van belang op Jachthaven Andijk. Vele booteigenaren zijn bezig om hun schip weer vaarklaar te maken voor het seizoen. Afgelopen 3 zaterdagen heeft 1619 eten en drinken speciale klusdagen georganiseerd op de jachthaven. De klusdagen zijn tot stand gekomen omdat wij, als 1619 eten en drinken, in het voorseizoen altijd veel ligplaatshouders drukdoende zien op het haventerrein met het zomer klaar maken van hun schip waarbij wij nieuwsgierig waren geworden om te kijken of wij enige vorm van ondersteuning konden bieden.

Het is altijd de kunst om even een kleine pauze in te lassen tijdens de werkzaamheden om vervolgens weer door te kunnen pakken, en daar komen wij om de hoek kijken.
Over 3 zaterdagen verspreid hebben wij namens 1619 eten en drinken, 30 liter tomatensoep geserveerd aan de klussende booteigenaren om hen een steuntje in de rug te geven tijdens al dit harde werken.

Ik denk dat wij mogen spreken van 3 succesvolle dagen en het is fantastisch om te zien hoe hecht de gemeenschap in de haven is.


Oproep

Zou de eigenaar van deze boot (S. Ruiter) zich willen melden bij het havenkantoor van Jachthaven An
dijk. 0228-593075 of info@jachthavenandijk.nl

 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen