donderdag 13 juni 2024
spot_img

Koffieconcert met Therése Kuin en Nico Veeken in het ‘Oude Raadhuis’

Op zondag 10 februari organiseert ‘Stichting Oud Wervershoof’ weer een koffieconcert in de trouwzaal van het oude Raadhuis, nu voor de tweede keer met medewerking van Therése Kuin en Nico Veeken. Na een succesvol optreden op 22 januari 2017 nemen zij nogmaals ieder een half programma voor hun rekening.

Therése Kuin uit Andijk begeleidt zichzelf op gitaar en maakt af en toe ook gebruik van orkestbanden. Therése wisselt haar Nederlandstalige liedjes van o.a. Simone Kleinsma, Marco Borsato en Willeke Alberti af met Engelstalig werk van o.a. Amy Winehouse en Sarah McLachlan.

Nico Veeken geeft als het ware een ‘Coming home mini concert’. Zijn wieg stond namelijk op nauwelijks 25 meter afstand van de zaal waar hij deze middag optreedt.
Nico zingt met begeleiding van orkestbanden ballads en lovesongs van o.a. Bee Gees, John Denver, Neil Diamond, Roy Orbison en Bryan Ferry.

Hoewel Therése en Nico allebei solisten zijn, maken ze bij dit koffieconcert toch graag gebruik van de mogelijkheid om enkele duetten te zingen, die ze speciaal voor dit optreden hebben uitgezocht. Ze zijn in ieder geval van plan voor weer een gezellige en ontspannen muzikale invulling van de zondagmiddag te zorgen.

Het concert begint om 14.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur open. De entreeprijs is € 6,00 inclusief koffie of thee bij aanvang. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden: cam.berkhout@quicknet.nl of 0228-582377
Voor wie het traplopen een bezwaar is, is er een lift in het gebouw; graag even vermelden bij het reserveren. Raadhuisplein 1 in Wervershoof.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen