dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Koken met Jorian

Ruim 20 jaar heb ik meegewerkt in de groente- en fruitzaak van mijn man, die diverse markten vertegenwoordigde in Noord Holland. Jaar in en uit omringd door groenten en fruit. Al deze verschillende soorten fruit en groenten kunnen een walhalla zijn als je weet wat je er allemaal mee kunt doen.
Ik kreeg bij de kraam ook regelmatig de vraag:
“wat is er op dit moment lekker en wat zal ik vanavond eten?”

In de loop der jaren heb ik een mooie verzameling van allerlei recepten opgebouwd. Ik krijg nog steeds de vraag van (vroegere) klanten naar mijn recepten. En dit heeft mij doen besluiten om een aantal recepten te bundelen in dit kookboek.

Met dit boek wil ik laten zien dat je met goede en pure producten heel veel lekkere maaltijden kunt maken, die echt niet moeilijk zijn. Veel succes en raak voorlopig vooral niet uitgekookt.
www.kokenmetjorian.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen