vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Kom 13 mei naar de 70e Veiling Sarto!

Het kan eindelijk weer! De 68e veiling in 2020 werd één dag voor de veiling afgeblazen i.v.m. de coronalockdown. Wat een teleurstelling! Het was bijna allemaal al klaar. Nog geprobeerd zoveel mogelijk mensen te bereiken om koopjes af te zeggen. Gelukkig kwamen er wel giften binnen, was er een buffer in de veilingkas en konden de verenigingen zo toch ondersteund worden. De 69e veiling ging per inschrijving. Geen gezellige veilingavond, maar toch inkomsten om de verenigingen ook in 2021 financieel te ondersteunen. Veel dank voor alle medewerking!

Deze 70e veiling rekenen we op u. Graag willen we van deze avond iets bijzonders maken. We hopen op zoveel mogelijk bezoekers om er samen een groot succes van te maken.
Aan alle aangeboden koopjes zal het niet liggen. Er zit zo veel leuks bij. Heel aparte uitjes, gezellige avonden, u kunt het allemaal rustig bekijken in de catalogus of op de Website: www.parochieveilingsarto.nl van de parochieveiling. Het feit dat de veiling al voor de 70e keer gehouden wordt maakt van deze avond iets bijzonders door de aandacht die hieraan gegeven wordt. Ook al is deze avond niet op de tweede vrijdag in maart zoals de gewoonte is, maar door toch onzekerheid in maart rond corona uitgesteld tot 13 mei. We hopen dat u deze avond vrij houdt en komt! De verzorging van de avond is in Sarto altijd in goede handen. De afslagers zijn ook dit jaar weer Peter Swart en Richard de Beer.

De ‘kinder’ veiling, die om 19.00 uur begint is speciaal voor kinderen. Tot maximaal € 15,- mogen zij bieden op koopjes, speciaal voor hen uitgezocht. Afslagers zijn hierbij Niels Kreuk en Bart Schuitemaker. De ouders kunnen nog blijven als er daar na voor de kinderen een speciaal programma is in de kleine zaal van Sarto.
13 mei, samen op naar Sarto voor een bijzondere 70e veiling en een prachtige avond!
Van harte welkom en tot ziens op de veilingavond!

Het bestuur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen