maandag 24 juni 2024
spot_img

Kom en geniet van theaterconcert in ’t Fortuin

Op 8 december 2019 kunt u in ’t Fortuin in Wervershoof terecht voor een hele leuke, muzikale middag. Er wordt een theaterconcert gegeven door Eva Lena en The Generations en u mag rekenen op een prachtige voorstelling. Kaarten kunt u nu al bestellen. Wees op tijd met het reserveren van de kaarten, want vol is vol.

Door de invloeden van allerlei verschillende muzieksmaken klinken The Generations heerlijk authentiek. Nieuwsgierig geworden en wil u alvast even iets horen? Via verschillende streamingsdiensten zijn een viertal eigen composities te beluisteren. “Op Spotify kunt u onder de naam The Generations terecht om onze nummers te beluisteren.”

The Generations
De band bestaat uit Johannes Dopmeijer (63) op basgitaar, Menno Bruin (53) op gitaar, Meindert Boon (36) achter de drums en Christiaan Gebhard (19) aan de piano. Wie even kijkt naar de leeftijden van de bandleden ziet meteen waarom gekozen is voor de bandnaam The Generations. “We zijn inderdaad van verschillende generaties, dat is geen enkel probleem. Het is juist een verrijking!”

Zangeres Eva Lena
Ook de Andijkse zangers Eva Lena (22) heeft zich nu bij de groep aangesloten en te samen is er gekozen om een mooi theateroptreden neer te zetten rond de muziek van James Taylor en Carole King. De rode draad is daarmee uitgerold. Verder worden er diverse eigen nummers ten gehore gebracht. Songs van Bonnie Raitt en Janis Joplin en vele andere artiesten zorgen dat u steeds verrast wordt. “Alle bandleden – dus alle 5- zingen. Meerstemmig samen zingen is een kenmerk van onze band. Denk dan aan Crosby, Stills, Nash and Young.”

Release nieuwe single
Tijdens dit optreden zal de band ook zijn nieuwe single Ubuntu presenteren. “Dit nummer is heel speciaal voor ons. Het heeft Afrikaanse klanken mee gekregen en dat is niet zomaar. Meindert neemt deze middag afscheid van ons gezelschap. Hij gaat met zijn gezin voor een jaar reizen door heel Afrika. We gaan hem missen, maar zoals het tweede deel van de titel al zegt: We’re alright.” Menno vertelt verder: “De blazers die in deze song meespelen zijn bevriende muzikanten die we hebben ‘ingevlogen’. Muziek is een continue zoektocht naar mooie combinaties en we kennen vele goede muzikanten, dus die samenwerking zoeken we graag op als een nummer erom vraagt.”

Improvisatie en plezier
“Ons repertoire verdient een publiek dat echt luistert. Vandaar dat wij kiezen voor een optreden in de vorm van een theaterconcert. We hebben dit eerder gedaan en dat bevalt ons erg goed. Van het publiek horen we geregeld terug dat ‘het plezier er vanaf spat’. Muziek maken is genieten voor ons als muzikanten, we willen dat de luisteraar dat plezier ook ervaart. Er is ruimte voor improvisatie en dat maakt het elk optreden tot iets bijzonders.”

Kaarten reserveren
Het concert is op 8 december a.s. en kaarten kosten €12,50 inclusief een kopje koffie. De zaal gaat open om 14:30 uur, het optreden start om 15.00 uur.

U kunt kaarten reserveren via ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof.

Telefonisch op nummer 0228-58 13 36 of middels een e-mail aan:
info@t-fortuin.nl o.v.v. Eva Lena en The Generations.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen