woensdag 19 juni 2024
spot_img

Kom genieten van oude auto’s en motoren!

Aankomend weekend wordt het als vanouds genieten tijdens de Oldtimerdag in het historische centrum van Medemblik. Zondag 24 juli komen de klassiekers vanuit heel Nederland onze kant weer op. De organisatie (Stichting Evenementen Medemblik) verwacht veel oldtimers, er is livemuziek op diverse terrassen en ook de winkels zijn geopend.
Vanaf 9.30 uur arriveren de eerste deelnemers om mee te doen aan de traditionele rondrit. Deze aankomst is een echte happening en erg leuk om te bekijken. Na een mooie route van ongeveer 35 kilometer komt de bonte verzameling auto’s rond 12.00 uur weer aan op de Nieuwstraat. Als toeschouwer is het een belevenis om te kijken hoe al deze oldtimers langsrijden.

Wanneer iedereen geparkeerd is, kan het publiek heerlijk rondkuieren en het gepoetste blik bekijken, een praatje maken met de trotse eigenaren of inspiratie op doen voor een eigen auto uit vervlogen tijden. De livemuziek wordt verzorgd door tweemans formatie Fre Group met een mix van blues en jazz. Ook het Oorlogsmuseum Medemblik is aanwezig met diverse voertuigen en er kunnen rondritten gemaakt worden met een GMC vrachtwagen.

Gratis show
U bent van harte welkom op de Oldtimerdag. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. De dag duurt tot 17.00 uur. Niet het grootste oldtimerfestival, maar wel de meest sfeervolle met gezelligheid en livemuziek!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen