donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kom in actie tijdens de Waterweek!

Gratis Watertaxi Andijk – Medemblik tijdens Waterweek Medemblik

Op 11 en 12 augustus kunt u gratis meevaren met de Watertaxi van Andijk naar Medemblik of van Medemblik naar Andijk. Een unieke kans om de Waterweken via het water te bezoeken.

Opstapplaats Andijk: watersportwinkel Jachthaven Andijk
Vertrek 10.00 – 11.00 – 12.00

Opstapplaats Medemblik: Kop Oosterhaven
Vertrek: 15.00 – 16.00 – 17.00

Maximaal 12 personen per trip!

Reserveren via de Watersportwinkel Jachthaven Andijk (tel: 0228 – 59 3075)

Met nog een week te gaan, is de organisatie van de Westfriese Waterweek Medemblik klaar voor de 11e editie. 10 t/m 12 augustus staat er weer een klinkend programma aan de Oosterhaven in Medemblik. Met fotogenieke schepen, een smakelijk culinair festijn, een sfeervol avondconcert, met vele unieke bezienswaardigheden, spannende wedstrijden en actie op en in het water voor iedereen!

Vertrouwde én nieuwe attracties
Voor ‘Culinair aan de kade’ zijn de laatste kaarten nog beschikbaar bij de deelnemende restaurants. Op de nautische dag (zaterdag) kunt u als bezoeker kennismaken met het lichtschip Texel, de Koninklijke Marine en de robuuste Kamper Kogge. Nieuw zijn de Maori Waka en Haka, een uniek project van het Museum Volkenkunde uit de Nieuw-Zeelandse cultuur, de coastal roeiwedstrijden, een ‘taxiverbinding’ over water met Andijk, de Waterpolitie, een aantal nieuwe infostands langs de Oosterhaven. Voor de jongsten is er opnieuw een heus waterspeelplein bij kasteel Radboud.

Concert en Drakenboten
Zaterdagavond kunt u weer genieten van het fameuze concert aan de Oosterhaven met zanger Marco Bakker en het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest (NHJFO); dat wordt weer dringen op de kade en op het water rondom het ponton.
Op zondag 12 augustus strijden maar liefst 20 Drakenboten in het water van de Oosterhaven – onder luide aanmoedigingen – voor de Drakenbootcup.
In en langs de Oosterhaven haven nodigen de vele bezienswaardigheden en attracties uit tot een onvergetelijk bezoek aan de Westfriese Waterweek Medemblik.
Ga voor het complete programma naar www.waterweken.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen