donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kom in beweging: Kom naar de veiling van Sarto

Door 2 jaar Corona, heeft er 2 keer geen “live” veiling plaats kunnen vinden. Vrijdag 13 mei is het dan eindelijk zo ver, we kunnen weer los gaan op de vele leuke koopjes en we kunnen ook de overtollige Coronakilo’s kwijt

Sportcentrum de Dars biedt een aantal malen een maandabonnement All-in aan, we kunnen weer volleyballen tegen het team van de Bangert, en vele kilometers spectaculair fietsen onder erbarmelijke omstandigheden door regen en wind. Wie wil er zo niet calorieën verbranden!

Ook aan de kinderen is weer goed gedacht, voor die is het ook heerlijk om na het vele binnen zitten, lekker in beweging te komen: de familie Bes en Kreuk bieden een geweldig sportief arrangement aan.
Zij zullen de Krimper omtoveren in een sportparadijs waarin je volop kunt apenkooien, al dan niet geschminkt. Volledig verzorgd voor iedereen van 4 tot 13 jaar die deze uitdaging aan wil gaan.

Ook kunnen kinderen uit hun bol gaan als ze het springkussen van makelaar Kuin hebben kunnen huren voor een dagdeel!

Als we dan weer onze overtollige kilo’s hebben verbrand moeten we er natuurlijk wel om denken met de opvolgende BBQ, hapjes en drankjes en weer niet teveel tot ons nemen.

Mochten we u aandacht getrokken hebben met deze sportieve activiteiten en krijgt u zin om mee te doen dan hebben we nog een Topkoopje, die we u niet willen onthouden, zodat u op de bewuste sportdag mooi strak in het pak ten tonele kan verschijnen:
Een supersonisch gesigneerd schaatspak van ons aller Irene Schouten!!!
Hoe uniek is dit???

Graag tot ziens in Sarto op 13 mei!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen