zondag 26 mei 2024
spot_img

Kom naar de bibliotheek voor warmte en ontspanning

Of je nu rust zoekt tussen de drukte van alle feestdagen door, of juist gezelligheid en warmte zoekt omdat de feestdagen voor jou eerder te stil zijn: kom naar de bibliotheek.
Zoek een lekker plekje om de krant, een tijdschrift of een mooi boek te lezen. Of doe gezellig mee aan activiteiten. Spreek af voor een kop koffie in de bieb, of geniet van je (klein)kind dat zich prima vermaakt tussen de boekjes en de verkleedkleren.

Tips voor december:
Geef de bieb cadeau: verras een geliefde met een (proef)abonnement. Je bepaalt zelf het bedrag en je krijg een cadeaukaart mee voor in de schoen of onder de kerstboom. Voor kinderen tot 18 jaar is het abonnement gratis en je doet ze er een groot plezier mee!
Amnesty Write for Rights: schrijf een brief of een kaart voor iemand die onterecht vastzit in een ander land. Het heeft echt zin! Kijk op de website van de bibliotheek welke vestigingen meedoen. Uitleg, papier en pennen liggen klaar, schuif aan en schrijf mee tijdens openingstijden van de bibliotheek.

Tijdens de kerstvakantie gaan activiteiten zoals VoorleesPret en het DigiLAB door. Let op eventueel aangepaste openingstijden rond de feestdagen: check voor vertrek de website voor actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de website: www.westfriesebibliotheken.nl
Daar vind je ook de Agenda & Tickets voor activiteiten. Tot snel ziens in de bibliotheek!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen