Lekker op de bank met een mooi boek in je hand. Foto aangeleverd

Kom tijdens de kerstvakantie gezellig naar de warme Bibliotheek. We hebben de mooiste boeken voor je klaar liggen voor ontspannen feestdagen: van roman of prentenboek tot kookboek of knutseltips.

Je kunt ook deelnemen aan de volgende activiteiten:
VoorleesPret (0-6 jaar): kom met je (klein)kind genieten van een voorleesverhaal. Meerdere locaties en data.

Knutselen voor kerst (4-12 jaar): na een voorleesverhaal knutsel je je eigen kerstboom in de Bibliotheek Wervershoof.

DigiWoensdag (8-12 jaar): bouw je fantasie met Lego WeDo, maak een ontwerp voor de 3D-printer, leer programmeren met Ozobotjes of Scratch, ontdek de uitvinder in jezelf met de Micro:Bit of de Makey Makey. Er is voor iedereen iets leuks te doen! Meerdere locaties en data.

DigiSnacks (volwassenen): Leer in een handomdraai verschillende apps te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van digitale postzegels, het beluisteren van podcasts en het herkennen van vogels. Meerdere locaties en data.

VrijMoKo (zzp’ers): trek je foute kersttrui aan en neem ingepakte flyers of weggevers mee om elkaar cadeau te geven onder de kerstboom in de Bibliotheek Stede Broec. Het levert de mooiste gesprekken en wie weet zelfs kansen op!

Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. Meld je aan voor gratis deelname en kijk meteen wat er verder te doen is bij de Westfriese Bibliotheken: westfriesebibliotheken.nl/agenda