donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kom samen met ons in actie tijdens 3fm serious request: Lifeline

De DJ’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman van 3fm Serious Request: Lifeline komen op 21 december naar Gemeente Medemblik! De gemeente en de gemeenteraad hebben de handen ineengeslagen en komen samen in actie voor het Rode Kruis. 21 december organiseren wij van 08:00-20:00 een reanimatiecursusmarathon. Belangrijk want slechts 25% van de Nederlanders weet wat hij moet doen wanneer iemand een harstilstand krijgt. Met het opgehaalde geld kan het Rode Kruis reanimatiecursussen organiseren en AED’s ophangen.

Leer reanimeren
Wil jij leren reanimeren? Tussen 08:00-20:00 organiseren we reanimatiecursussen. In ruil voor een donatie aan Serious Request kun je een training volgen en je reanimatiediploma halen. Welk bedrag je doneert, bepaal je zelf. Kies zelf het tijdstip dat jou het beste uitkomt en meld je aan op: www.medemblik.nl/seriousrequest

Be a cop: Arrestatie workshops
Trikon coaching en Training is samen met Jeremy de Visser personal training op 21 december in Wognum aanwezig bij de acties voor serieus request. “Wij zullen geld ophalen voor het rode kruis. Op deze dag gaan wij terug naar onze roots, de politie. Ga een verdachte in een pand aanhouden en doe dit op een veilige manier. Aan het einde moet je nog wel weten te vertellen wat en waarom je dingen hebt gedaan, net als een echte politieagent.”

Braderie
Naast de reanimatietrainingen en workshops organiseren wij op 21 december een gezellige braderie met activiteiten voor jong en oud. Hier treden eind van de dag ook o.a. Laugh Don’t Cry, Steve Cline en BiGGiG op, waarna we om 21:00 uur de eindstand bekendmaken en de 3FM DJ’s uitzwaaien op weg naar Hoorn.
Alle informatie over deze actie vind je op www.medemblik.nl/seriousrequest

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen