zondag 26 mei 2024
spot_img

Kom zaterdag 7 oktober naar de Vrijwilligersmarkt Medemblik!

Zaterdag 7 oktober organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik de Vrijwilligersmarkt Medemblik in Valbrug. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door maar liefst 30 verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Medemblik e.o. Niet voor niets is gekozen voor de locatie Valbrug. Op 7 oktober vindt namelijk op de Ridderstraat, waar Valbrug gevestigd is, het ‘Kom erbij Festival’ plaats. Van 13.00 – 17.00 uur zijn hier volop activiteiten, is er muziek en staan er in Het Sint Pieter diverse kraampjes. Een Vrijwilligersmarkt is dus een geweldige aanvulling op dit festival dat in het teken staat van de week tegen de eenzaamheid, want het doen van vrijwilligerswerk helpt eenzaamheid tegen te gaan!

Diverse vrijwilligersorganisaties
Er is een enorme diversiteit aan organisaties te vinden op de Vrijwilligersmarkt, zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van hoe divers vrijwilligerswerk is! Zo zal Oorlogsmuseum Medemblik, Wereldwinkel Medemblik, Buurtbus de Kromme Leek en de Dierenbescherming aanwezig zijn. Maar ook WilagaerdenLeekerweideGroep, Het Zwembad Midwoud, In de Familietuin en nog veel meer organisaties. Er zal voor iedereen passend vrijwilligerswerk te vinden zijn op de Vrijwilligersmarkt Medemblik! Alle deelnemende organisaties zijn te vinden op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-medemblik.

Vrijwilligerspunt helpt
Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. We hebben een vacaturebank met ruim 300 openstaande vrijwilligersvacatures in West-Friesland. Daarnaast kunnen we op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt Medemblik! Zaterdag 7 oktober van 13.00 – 17.00 uur Valbrug 56 Medemblik. Parkeren en toegang gratis.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen