dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Koningsdag Andijk 2023

Koningsdag 2023 wordt weer een fantastisch spektakel. Het Oranje comité van Andijk heeft er weer alles aan gedaan om er een mooi feestje van te maken. We starten de dag weer met de traditie getrouwe vrijmarkt. Als deze in volle gang is zullen we gezamenlijk de vlag hijsen onder begeleiding van Sursum Corda en Excelsior. De vrijmarkt duurt tot 12.00 uur en in de middag is er meer dan voldoende vermaak met springkussens, een interactieve arena, een rodeostier en muzikale ondersteuning bij verwerken van alle versnaperingen. In het Dorpshuis is natuurlijk ook een spellenmiddag georganiseerd door Sursum Corda, neem hier zeker een kijkje en doe gezellig mee!

Tevens hebben wij bij de verschillende activiteiten nog wat ondersteuning van vrijwilligers nodig. Bij de verschillende soorten vermaak moet ook wat toezicht zijn om alles veilig te houden en het plezier er voor iedereen in te houden. Mocht u een uurtje willen helpen bij een van de attracties, meld u dan aan bij 1 van de onderstaande Oranje comité leden of via oranjecomiteandijk@gmail.com.Doet u mee aan de fietspuzzeltocht? Er is dit jaar weer een leuke prijs te winnen. De puzzeltocht start bij de expositie van de Schildersclub Andijk in “de Kapel”, ook daar bent u van harte welkom om even te kijken welk creatief talent er in Andijk aanwezig is!

En aan het einde van de middag blijft u natuurlijk gewoon lekker hangen bij het Dorpshuis, want de kinderdisco en de feestavond maken het totale feest compleet.
Namens het Oranje comité wensen wij jullie alvast een hele fijne Koningsdag toe!

Groeten van Michael Duivenvoorden, Kitty Groot, Niek Blekkink, Ilona Haak en Fleur Haak.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen