maandag 22 april 2024
spot_img

Koorzangers en -zangeressen gezocht voor kerstproductie in de Schoof

Vanaf donderdag 16 september starten in de Schoof de repetities voor de kerstproductie Koningskind. In Koningskind worden hartverwarmende dialogen afgewisseld met oorstrelende koor- en solozang, uitgevoerd op een prachtige locatie in West-Friesland. En jij kunt hieraan meedoen!

We zijn op zoek naar koorzangers en -zangeressen. Vooral mannen worden ook aangemoedigd om zich op te geven. Het repertoire bestaat uit 3 of 4-stemmige arrangementen van onder andere You raise me up, Als alles duister is, Dona Nobis Pacem/Song of Peace, May it be, Hallelujah en Inspiratie. Het script is zelfgeschreven.

Centraal staat dat jij kunt genieten van jouw unieke talent op het gebied van spel en zang. Je wordt hierbij ondersteund door een enthousiast en gepassioneerd artistiek team bestaande uit Margreet Drijver en Wendy Kamminga. Er is veel aandacht voor ontspannen en natuurgetrouw zingen en acteren. Natuurlijk richten we ons ook op de ervaring van samen zingen en warmen we onszelf zo innerlijk al helemaal op voor Kerst.

We werken in 3 maanden toe naar vier voorstellingen in december. Vanwege dit korte tijdsbestek is het belangrijk dat je ook buiten de repetities tijd besteedt aan dit project.
Heb je zin in een uitdaging en kijk je uit naar samen zingen tijdens Kerst? Meld je dan aan voor dit geweldige project!

Informatie en aanmelden
De repetities vinden vanaf 16 september wekelijks op donderdag van 19.30-22.00 uur plaats in de Schoof. Daarnaast is er één extra repetitie en een hele leuke repetitiedag. Een overzicht van alle repetitie- en voorstellingdata vind je op www.jouweigenwijs.nl. De kosten om deel te nemen aan dit project zijn €150,- Dit omvat deelname aan en begeleiding bij alle repetities, de repetitiedag, 4 voorstellingen en aankleding van het koor. Aanmelden kan door een mail te sturen naar wendy@jouweigenwijs.nl. Heb je nog vragen dan kun je bellen met Wendy Kamminga op 06-425 37 633 of Margreet Drijver op 06-12 60 10 89.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen