Wendy en Margreet. Foto aangeleverd

In september gaan de repetities voor Koningskind weer volop van start in de Schoof. Koningskind is een hartverwarmende voorstelling over de liefde en kracht vinden om je eigen weg te gaan. Het geheel wordt ondersteund door bijzondere koorzang. Voorstellingen zijn op 28, 29 en 30 oktober in de prachtige Bonifaciuskerk in Medemblik. Zing je dan ook mee in ons geweldige Koningskoor?

Er is nog plek voor zangers en -zangeressen om ons enthousiaste koor aan te vullen. Vooral bassen en tenoren moedigen we van harte aan om zich aan te melden. Het repertoire bestaat onder andere uit 3 of 4-stemmige arrangementen van You raise me up, Als alles duister is, Dona Nobis Pacem/Song of Peace, May it be, Hallelujah en Inspiratie. Het script is zelfgeschreven.

Centraal staat dat jij kunt genieten van jouw unieke talent. Je wordt hierbij ondersteund door een gepassioneerd artistiek team bestaande uit Margreet Drijver en Wendy Kamminga. Natuurlijk richten we ons ook op de ervaring van samen zingen.

Gezien de korte repetitieperiode, gaan we snel door de koorstukken heen. Daarom is het belangrijk dat je ook buiten de repetities tijd besteedt aan dit project. Van alle koorstukken zijn midi’s beschikbaar. Ook is er altijd wel iemand die wil helpen en stemgroepen spreken ook regelmatig apart af om te repeteren. De verbinding in het koor is echt bijzonder.

Heb je zin in een uitdaging en hou je ervan om samen te zingen? Meld je dan aan voor dit geweldige project, dat mede mogelijk wordt gemaakt door het VSB fonds, Prins Bernard Cultuurfonds en de Schoof.

Informatie en aanmelden
De repetities zijn vanaf donderdag 8 september wekelijks op donderdagavond van 19.30-22.00 uur in de Schoof in Wervershoof. Op zaterdag 2 juli is er een startmiddag. Een overzicht van alle koorliederen, repetitie- en voorstellingdata vind je op www.jouweigenwijs.nl. De kosten om deel te nemen aan dit project zijn €100,- Dit omvat deelname aan en begeleiding bij alle repetities, de startmiddag, 3 voorstellingen en aankleding van het koor. Aanmelden kan door een mail te sturen naar wendy@jouweigenwijs.nl. Heb je nog vragen, dan kun je bellen met Wendy Kamminga op 06-425 37 633 of Margreet Drijver op 06-12 60 10 89.