dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Kracht van openbaar onderwijs: 22 tot en met 26 maart

De drie West-friese onderwijsinstellingen Stichting Allure, Talent voor opvang en onderwijs en Openbaar Onderwijs Present staken de handen ineen voor kinderen en ouders om coronaproof kennis te komen maken met de openbare onderwijsschool in jouw buurt.

‘Een school kiezen voor je kind is een spannende stap en een belangrijke keuze.’

Tijdens de week van de openbare scholen, maandag 22 tot en met vrijdag 26 maart kun je bij alle scholen een afspraak maken of langslopen voor een openbaar ommetje.
Een openbaar ommetje is een fysiek of digitaal ‘loopje’ langs of om de basisschool van jouw keuze in de week van de openbare scholen. Laat je peuter meespelen op het schoolplein met de kleuterklas, maak kennis met juf of meester voor het open raam tijdens een les of maak een persoonlijke afspraak en haal een welkomstpakket met een wandelroute op… Elke school op onze kaart heeft iets leuks bedacht om ouders en kinderen op een veilige manier van harte welkom te heten.

Op www.krachtvanopenbaaronderwijs.nl kun je alle scholen en ommetjes vinden. Ook lees je waarom ouders voor openbaar onderwijs kiezen en of dit ook bij jou past.

‘Voel je vrij, wees gelijk en ontmoet elkaar op de openbare school.’

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen