donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kuin Makelaardij viert 10-jarig bestaan

In 2019 viert Kuin Makelaardij het 10-jarig bestaan van het bedrijf en dat kan niet onopgemerkt blijven. Feitelijk is het dubbelop feest want de grondlegger van het bedrijf, Allard Kuin, zit dan zelf twintig jaar in het vak. Redenen te over om hier eens stil bij te staan en het publiek kennis te laten maken met Kuin Makelaardij.

Woonaccent en tijdelijke actie: Proefverkopen
Kuin Makelaardij is een samenwerkingsverband aangegaan met Woonaccent, een landelijk werkzame organisatie die de persoonlijke wensen, situatie en voorkeuren van de klant tot basis maakt voor de verkoop- of aankoopstrategie waarbij het uitgangspunt het leveren van uitstekende service is waarin het verhaal van de opdrachtgever voorop staat!

Dat is niet alles, zo kun je bij Kuin Makelaardij je huis in de verkoop zetten en geheel vrijblijvend de complete dienstverlening drie maanden uittesten of ‘proefverkopen’. In deze drie maanden zet Kuin Makelaardij zijn verkooppakket in om jouw huis actief onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Je ervaart tijdens de proefperiode de volledige dienstverlening echter betaal je enkel en alleen bij een succesvolle verkoop van jouw woning. Deze kosten worden in het eerste kennismakingsgesprek uitgebreid besproken en vervolgens vastgelegd. En als je in deze drie maanden niet tevreden zou zijn dan kun je de verkoopopdracht intrekken. Zonder kosten! Is jouw huis niet binnen drie maanden verkocht door de samenwerking met Kuin Makelaardij dan beslis jij of je verder wilt gaan of niet!

NVM-lidmaatschap
Makelaar is een vrij beroep. Dus hoe weet je dat je met een deskundige makelaar te maken hebt? Kuin Makelaardij is aangesloten bij NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. NVM staat garant voor deskundige, onafhankelijke, transparante en integere makelaars en taxateurs. Deze kernwaarden zijn rechtstreeks terug te vinden in de NVM Erecode. Op basis van deze code leggen alle makelaars en taxateurs bij het aangaan van hun lidmaatschap de eed of gelofte af. Ook Kuin Makelaardij! Dat geldt ook voor Rianne Doosjen, die sinds 2016 in dienst is van Kuin Makelaardij en in het bezit is van ‘Assistent-Register-Makelaar-Taxateur-diploma (ARMT). Kuin Makelaardij beschikt zodoende over gekwalificeerde makelaars die verstand van huizen hebben. In jouw voordeel!

Dit houdt ook in dat de opdrachtgevers over een groot landelijk netwerk kunnen beschikken en goed zicht hebben op de lokale of zo je wilt de regionale kopersmarkt dat in globale zin zich uitstrekt over heel West-Friesland. Koppel dit aan het eerdergenoemde landelijk netwerk en de mogelijkheden voor mensen die hun huis willen verkopen of een woning willen kopen zijn dan ongekend!

Hoe het ooit is begonnen
Allard Kuin is zijn werkzame leven begonnen bij een aannemer en heeft op deze wijze terdege bouwkundige kennis opgebouwd. Daarna kwam hij in dienst van De Stijl Makelaardij en later bijna acht jaar in dienst van de Makelaarsgroep Jasper-Van Diepen. Feitelijk zit Kuin al 20 jaar in het vak. In 2009 startte Allard Kuin met zijn eigen bedrijf: Kuin Makelaardij. Door de uitstekende service, groot netwerk en klantgerichte aanpak al snel een gevestigde naam geworden.

We laten Allard Kuin zelf aan het woord: “We kregen door de mond-tot-mondreclame en de klantgerichte aanpak al snel het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Maar we blijven even goed kritisch op onszelf. Daarbij monitoren we telkens wat we doen, maar ook hoe we het doen. Dat werpt zijn vruchten af want we krijgen namelijk een waardering van 9.1 van onze opdrachtgevers. Dat wil toch wat zeggen!”

Medewerkers
Allard Kuin heeft sinds 2015 twee medewerkers in dienst: Petra Kuin, zijn vrouw die als office manager werkzaam is en Rianne Doosjen als makelaar. “We kunnen nu veel meer tijd vrijmaken voor onze opdrachtgevers maar ook voor ‘kijkers’, mensen die een woning willen bezichtigen. Toen ik nog alleen werkte kwam ik weleens tijd te kort, dat is nu gelukkig anders. Ons kantoor is nu goed bereikbaar.
Doordat we ons kantoor aan huis hebben kom je bijna nooit meer voor een vaste deur te staan. Daarbij komt ook nog dat we communicatiemiddelen slim inzetten en zodoende onze doelgroep weten te bereiken.”

Crisis
Allard Kuin heeft de crisis op de woningmarkt niet echt gekend, hij legt uit hoe dat zit: “Ja, dat klinkt misschien raar want er was wel sprake dat de woningmarkt vrijwel stil lag met 2013 als het dieptepunt; er waren gewoon weg geen kopers op de markt! Maar zoiets concludeer je pas achteraf.De woningmarkt fluctueert altijd wel. Toen ik in 2009 met mijn bedrijf startte was het op dat moment nog niet te voorzien dat we te maken zouden krijgen met een heuse crisis op de woningmarkt. Dat ging eerst geleidelijk aan maar rond 2013 zagen we veel makelaars die hun kantoren sloten of hun bedrijf aanzienlijk afslankten. Er zijn er zelfs die failliet gingen. Ondanks de malaise op de woningmarkt zijn we actief en intensief doorgegaan en maakten we goed gebruik te van ons netwerk. We brachten ook een huis-aan-huis-krant uit met het woningaanbod en hebben we vol ingezet op de beschikbare media. Zodoende wisten we toch woningen te verkopen ondanks dat het een zeer moeilijke tijd was.

Op de vraag wat dit betekent voor mensen die een huis willen kopen of verkopen is Allard heel duidelijk: “Kies Kuin Makelaardij!”

Vernieuwde website
Nu Kuin Makelaardij samenwerkt met Woonaccent is ook de website geheel vernieuwd. Het biedt uiteraard een duidelijk overzicht van het actuele woningaanbod in de regio, maar geeft het ook volop informatie over de dienstverlening aan de opdrachtgevers. Je kunt je ook inschrijven voor de ‘Woningmail’, je blijft dat op de hoogte van het actuele woningaanbod. Natuurlijk is daarop ook alle informatie te vinden over de actie ‘Proefverkopen’. Neem eens een kijkje op onze website: ga naar www.kuinmakelaardij.nl. Houd de site in de gaten en facebook want er worden dit jaar vele leuke acties aangeboden, omdat we 10 jaar bestaan.

Contact
Je kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak, bijvoorbeeld voor een vrijblijvend gesprek of het verkopen of kopen van een woning, voor een taxatie of een gratis waardebepaling.

Kuin Makelaardij is gevestigd aan het Visserspad 1, 1619 GB Andijk. Telefoon: (0228) 59 22 53, E-mail
info@kuinmakelaardij.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen