donderdag 13 juni 2024
spot_img

Kunst- en tuinroute 2018

Er zijn jaarrond veel leuke dingen te beleven, hier op Andijk. Maar de jaarlijkse topper is toch wel de Kunst- en tuinroute! Wát een tuinen en wát een creativiteit en inzet van oost tot west! Grandioos! Het is ieder jaar weer genieten van fraaie tuinen, prachtige kunstuitingen en interessante verzamelingen. En van elkaar natuurlijk. Want de route staat ook garant voor leuke ontmoetingen met andere mensen.
Fantastisch dat er ieder jaar zoveel mensen zijn die anderen laten meegenieten van dat waar zij zelf ook zo van genieten: van hun tuin, van hun hobby, van hun creativiteit.
Ook dit jaar doet het K&T comité een beroep op de Andijkers om hun huis, tuin of atelier open te stellen voor de bezoekers van de kunst- en tuinroute. Om er met z’n allen weer een boeiende route van te maken met veel sier- en moestuinen, schilderijen, verzamelingen, foto’s, creaties van klei, hout, metaal en noem-maar-op. En: wilt u wel tentoonstellen maar heeft u geen geschikte locatie, neemt u ook dan contact met ons op!

Opgave vóór 1 april!
Dit jaar staat de route gepland op zaterdag 26 mei. Doet u ook (weer) mee? Informatie over deelnemen en opgeven voor deelname kan tot 1 april bij Claudia de Kroon, telefoonnummer 592619 of via e-mail: kunstentuinroute@gmail.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen