maandag 20 mei 2024
spot_img

Kunst- en Tuinroute 2019

Mei-blij!
Mei-maand = Blij-maand! Wie wordt er in mei nu niet blij van de natuur, van de vogels die (bijna) allemaal een ei leggen?
Mei: een maand om naar uit te kijken! Oók al omdat er in mei die tóp-Andijker-dag is: de dag van de Kunst- en Tuinroute!

Doet u mee?
Zaterdag 25 mei is dit jaar die tópdag van vele ontmoetingen met Andijkers die open tuin, atelier of huis hebben en anderen laten meegenieten van dat waar zij zelf ook zo van genieten: van hun tuin, van hun hobby, van hun creativiteit.
Ook dit jaar doet het K&T-team weer een beroep op de Andijkers om er met z’n allen een boeiende route van te maken met veel sier- en moestuinen, schilderijen, verzamelingen, foto’s, creaties van klei, hout, metaal en noem-maar-op. En: wilt u wel tentoonstellen maar heeft u geen geschikte locatie, neemt u ook dan contact met ons op! Doet u ook (weer) mee?

Aanmelden vóór 1 april!
De route is 25 mei open van 11.00u tot 17.00u. Informatie over deelnemen en opgeven voor deelname kan tot 1 april bij Claudia de Kroon, telefoonnummer 592619 of via e-mail: kunstentuinroute@gmail.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen