Dit jaar, na 2 jaren vertraging, de tiende editie van die jaarlijkse Andijker tópdag: de dag van de Kunst- en Tuinroute! Normaalgesproken vindt de route plaats in mei, nu eenmalig in September. Zaterdag 10 september gaan we met z’n allen weer toeren door Andijk en de vele Andijkers ontmoeten die hun tuin, atelier of huis openstellen en anderen laten meegenieten van dat waar zij zelf ook zo van genieten: van hun tuin, van hun hobby, van hun creativiteit.

Doet u mee?
Evenals de voorgaande negen edities doet het K&T-team een beroep op alle Andijkers om er samen weer een boeiende route van te maken. Een route met veel sier- en moestuinen, schilderijen, verzamelingen, foto’s, creaties van klei, hout, metaal, papier en noem-maar-op.
En: wilt u wel tentoonstellen maar heeft u geen geschikte locatie, neemt u ook dan contact met ons op!

Doet u ook (weer) mee?
Aanmelden vóór 24 juni!
De route start 10 september van 11.00u tot 17.00u. Informatie over deelnemen en opgeven voor deelname kan tot 24 juni bij Sjanni de Vries, telefoonnummer 0228-72 0 179 of Petra van der Spoel 06-14 55 17 64, ook kunt u zich per e-mail opgeven door te mailen naar l.dekroon@meewering.nl.