dinsdag 25 juni 2024
spot_img

“Kunst in de etalage” in het Streekhof

Kunst in de etalage door de leden van de Schilderskring “Bessie” uit Lutjebroek. In bijzonder leuke samenwerking met Winkeliersvereniging Streekhof, laten de leden van de schilderskring “Bessie” uit Lutjebroek in de periode van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 oktober 2019 de door hun gemaakte schilderijen zien in een groot aantal winkels van het winkelcentrum van Stede Broec.

Deze zijn niet alleen te bezichtigen maar ze worden tevens te koop aangeboden. Het is dus ook een zogenaamde verkoop-tentoonstelling genaamd “KUNST IN DE ETALAGE”.

Juist in de woonmaand oktober geeft het een prachtig overzicht van de diversiteit in stijl en werkwijze van de leden van de schilderskring. Het wordt een zeer kleurrijk geheel.
Het is voor hen een eer, maar ook best spannend, om hun werken aan het “grote publiek” te tonen.
Niet alleen de schilderijen in de winkels staan ook de “makers” zogezegd in de etalage.

Op de afsluitende zaterdag 26 oktober 2019 kunt u een aantal van de leden van de schilderskring in de centrale hal aan het werk zien en zal aldaar een z.g. ”kunstmarkt”worden gehouden. Of wel een soort Mont Martre in het klein.

Het is een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de leden van de Schilderskring “Bessie” en te zien wat hun beweegt om bepaalde onderwerpen op doek of papier etc. vast te leggen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen