maandag 15 juli 2024
spot_img

“Kunst in de etalage”

In het winkelcentrum Streekhof in Stedebroec zijn van 17 tot en met 31 oktober 2020 schilderijen te bezichtigen van de Schilderskring “Bessie” uit Lutjebroek.

Dit wordt het derde jaar dat we weer mogen exposeren in goede samenwerking met de winkeliersvereniging. De schilderijen van onze club worden door de leden van 17 tot en met 31 oktober tentoon gesteld in de etalages en in de winkels zelf.

Er is een verscheidenheid aan prachtige en kleurrijke schilderijen waar de leden met hart en ziel aan hebben gewerkt. Ook dit jaar is er weer een grote diversiteit, zoals abstracten, dorpsgezichten, portretten, dieren etc. die gemaakt zijn in olieverf, aquarel en acryl. Deze schilderijen kunt u bezichtigen en ze worden tevens te koop aangeboden.
De jaren hiervoor hielden we op de laatste zaterdag een kunstmarkt waar de leden van de schilderskring aan het schilderen waren. Voorbijgangers konden dan het een en ander vragen over het werk, maar dit gaat helaas niet door vanwege de corona.

Deze twee weken willen we het winkelcentrum Streekhof in deze onzekere tijd een gezellige aanblik geven en de mensen laten genieten van ons werk!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen