dinsdag 16 april 2024
spot_img

Kunstroute Drechterland 2023

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni a.s. hangen de gele vlaggen weer te wapperen voor de 18e editie van de Kunstroute Drechterland. Dit jaar nemen 41 exposanten deel aan de kunstroute. Hun werk wordt tussen 10:00 en 17:00 uur tentoongesteld in eigen ateliers, tuinen en andere expositie locaties.

Exposanten
U kunt alvast een voorproefje nemen om deze en alle andere kunstenaars op te zoeken op onze website www.kunstroutedrechterland.nl.

Locaties
Er is ook een aantal locaties beschikbaar gesteld voor (gast)exposanten door de organisatie én door exposanten in hun eigen atelier of tuin, het prachtige Bamboepark in Schellinkhout, Het Huisje Balk in Oosterleek, het Kerkje in Oosterleek en Het Streekpunt in Hoogkarspel.
Op sommige plekken wordt u verrast door muziek bij de expositie. Langs de route is er ook koffie met lekkers verkrijgbaar, op de routekaart aangegeven met een icoontje van de betreffende horeca gelegenheden.

Op elke expositielocatie en de verschillende bibliotheken kunt u een gratis boekje krijgen met alle informatie. Op de website www.kunstroutedrechterland.nl is tevens een interactieve kaart te vinden en kunt u uw eigen route samenstellen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen