woensdag 22 mei 2024
spot_img

Kunstroute Drechterland afgelast

Helaas heeft het bestuur van de Stichting Kunstroute Drechterland het besluit moeten nemen om de 17de editie Kunstroute af te gelasten. De Kunstroute zou op zaterdag 20 en zondag 21 juni a.s. plaats vinden langs de vele Open Ateliers in de Gemeente Drechterland.

Het bestuur betreurt dit ten zeerste, maar deze beslissing wordt ingegeven door de maatregelen die de overheid heeft genomen om de verspreiding van het Corona virus te beperken. “Heel jammer”, aldus voorzitter Gertrud Wijnker van de Stichting Kunstroute Drechterland, “ zeker omdat we speciaal voor deze editie ook leuke aanmeldingen hadden ontvangen van jonge kunstenaars, die als gastexposanten op enkele sfeervolle locaties hun creaties zouden exposeren”.

Digitale Kunstroute
Op de site van de organisatiekunstroutedrechterland.nl zal een virtuele expositie worden ingericht met werken van de aangemelde kunstenaars.

Het publiek is van harte uitgenodigd om hier een virtuele tour te maken.

De pijlen van de organisatie zijn nu gericht op de Kunstroute Drechterland 19 en 20 juni 2021. Het bestuur benadrukt dat alle deelnemers, gastexposanten en Young Artists hun beste beentje zullen voorzetten voor deze 18de editie.

Kunstroute 2021
Bent u creatief actief en vindt u het spannend om deel te nemen aan de Kunstroute Drechterland, geef u dan vóór 1 april 2021 op via www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden of door middel van een mail aan:
info@kunstroutedrechterland.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen