woensdag 24 juli 2024
spot_img

Kuyper en Bangert overtuigende winnaars schoolvoetbal

Op maandag 13 juni en dinsdag 14 juni kon er, na twee jaar van afwezigheid, eindelijk weer gestreden worden voor de titel “beste voetbalschool van Andijk”. Op het sportcomplex van Sporting Andijk streden de jongens en meisjes van de Kuyper, Bangert, Idenburg en Piramide weer voor de prijzen. Mede dankzij het goede weer en het eerlijke spel van alle spelers/speelsters was het weer een groot succes!

Bij de jongens werd er al weken uitgekeken naar de strijd voor de eerste prijs. In totaal deden er zes teams mee. Voor de plekken twee, drie en vier was het spannend tot de laatste wedstrijd. De jongens van Bangert 1 wisten hier uiteindelijk de tweede plek te bemachtigen. De grootste beker was voor de jongens van de Kuyperschool. Op dit team stond geen maat. Zij hebben alle vijf de wedstrijden gewonnen en hadden maar liefst een doelsaldo van +17.

Bij de meisjes won het team van de Bangert

Bij de meisjes waren er dit jaar iets minder teams dan de laatste editie van schoolvoetbal. Hierdoor speelden de teams twee keer tegen elke tegenstander. Eén keer wist de Idenburg knap de overmacht van de Bangert een halt toe te roepen, maar zij konden ze niet van de eerste plaats af houden. De Bangert werd met 15 punten overtuigend kampioen en zij kregen dan ook de wisselbeker mee naar huis. Verder completeerden de meisjes van de Idenburg en de meisjes van Kuyper 2 het podium.

Een woord van dank gaat uit naar alle vrijwilligers die dit jaar weer betrokken waren bij de organisatie. Zonder de hulp van de EHBO, scheidsrechters, de maandagochtendploeg en het kantinepersoneel is dit allemaal niet mogelijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen