maandag 20 mei 2024
spot_img

Kwaliteitshamburger in de Jachthaven van Andijk!

Op 1 februari 2020 opent in de Jachthaven van Andijk ‘De Buurtjes’ zijn deuren direct naast restaurant ‘1619 Eten en Drinken’. Een nieuwe ambiance om te eten, met dezelfde kwaliteit en gezelligheid, maar met een laagdrempelig concept voor een smakelijke hamburger of uiteraard een gezellige borrel.

Lennart Gerdes, eigenaar van beide restaurantdelen verzekerd: “Geen zorg, het vertrouwde concept van ‘1619 Eten en Drinken’ blijft gewoon bestaan. Er komt alleen iets nieuws bij om aan de vraag te voldoen. Kom en ervaar zelf hoe heerlijk een kwaliteitsburger als maaltijd kan zijn.”

Locatie is prachtig
Na een dagje op- en rondom het water of als afsluiting van een gezellige dag in de regio is deze plek dé uitvalsbasis met prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Lunch is mogelijk bij ‘De Buurtjes’ vanaf 12 uur en vanaf 17.30 uur opent ook de à la carte keuken van ‘1619 Eten en Drinken’ zijn deuren.

Een over(h)eerlijk burger
Als u naar de haven rijdt treft u ruime, gratis parkeermogelijkheden. Vervolgens kunt u met de trap of lift naar het restaurant. Aan de ene kant vindt u een grote ruimte voor zeker 50 personen waar een à la carte wordt geserveerd, waarbij u zelf uw 3-gangen diner kunt samenstellen of alleen een hoofdmaaltijd kunt nuttigen . Aan de andere kant, volledig los van het grote reeds bestaande restaurant opent nu ‘De Buurtjes’. Een informele plek waar iedereen aan kan schuiven voor een heerlijke burger van kip, rund of vegetarisch. “We maken bijna alles zelf en presenteren met trots onze smakelijke burgers voor een vaste prijs van € 16,50.


Op 1 februari opent: De Buurtjes. Foto aangeleverd

Er zijn combi-deals met één speciaal biertje mogelijk voor € 18,75 en u kunt er ook voor kiezen uw hamburger te upgraden met zoete aardappelfriet en zelfs met een dubbele hamburger. Onze vegetarische hamburger is ook een schot in de roos! Dit is een burger op basis van biet waarbij wij geitenkaas, gedroogde tomaat en basilicummayonaise serveren.”

Wat blijft: ‘1619 Eten en Drinken’
Het restaurant ‘1619 Eten en Drinken’ blijft bestaan. ‘’Tijdens de bekendmaking van het aanvullende concept reageerden veel gasten geschokt,’’ aldus Lennart. “Niet nodig. De bedrijfsvoering blijft dan onveranderd. Wel heeft het restaurant een kleine metamorfose ondergaan, waaronder nieuwe stoelen en een verfrissend behang. U kunt hier nog steeds genieten van de à la carte kaart waarbij u uw 3 gangen diner zelf kunt samenstellen voor € 34,50.”

Waar en wanneer
Zowel het nieuwe ‘De Buurtjes’ als het vertrouwde ‘1619 Eten en Drinken’ vindt u aan de Jachthaven van Andijk. Het adres is Nieuwe haven 2, 1619 JW Andijk. Bereikbaar op telefoonnummer 0228-597701. Reserveren is verstandig als u zeker wilt zijn van een tafeltje.
Momenteel geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur, maar die openingstijden verruimen gaande weg het seizoen. Vanaf april ook op de woensdag geopend vanaf 16:00 uur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen