dinsdag 23 juli 2024
spot_img

KWF-afdeling Medemblik zoekt versterking

Alleen in gemeente Medemblik krijgen elk jaar al 230 mensen de diagnose kanker. Daarom organiseert KWF-afdeling Medemblik al jarenlang de collecteweek. Dit jaar zijn er extra vrijwilligers nodig voor de organisatie.

In de 1e volle week van september komen er 300 vrijwilligers in Medemblik in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Dit jaar is de KWF-collecteweek van 3 t/ 9 september en de KWF-afdeling probeert met extra vrijwilligers de opbrengst van 2016 te overtreffen.

Medemblik in actie voor KWF
De KWF-afdeling in Medemblik organiseert niet alleen de collecteweek, maar zet zich het hele jaar door in om de kankerbestrijding onder de aandacht te brengen. Patricia Rempt, voorzitster van KWF-afdeling Medemblik, vertelt: “Als vrijwilliger ben je als het ware een ambassadeur van KWF Kankerbestrijding en zorg je ervoor dat mensen weten waarom onderzoek nog steeds heel belangrijk is. Je kunt zo direct een bijdrage leveren aan de kankerbestrijding in je eigen gemeente.”

Help mee in Medemblik
De KWF-afdeling Medemblik heeft de onderstaande vrijwilligersvacatures:
• Collecte coördinator Zwaagdijk-Oost
• Collecte coordinator Wervershoof

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Patricia Rempt via rempt.veerman@quicknet.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen