dinsdag 25 juni 2024
spot_img

KWF collecteert via QR-code op collectebord

Tijdens de nationale collecteweek van KWF Kankerbestrijding (4 tot en met 10 september) wordt weer gecollecteerd. Dit jaar ruilen collectanten de collectebus in voor het collectebord met QR-code. De Andijks die iets over hebben voor het goede doel kunnen eenvoudig doneren door de QR-code te scannen met hun telefoon.

Geen bus, maar een collectebord
KWF maakt als eerste goed doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte, het digitale betaalverkeer is al jaren in opmars. Het is prettiger voor onze collectanten, die nu niet meer met een zware bus over straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en vrijblijvend.

Voor mensen zonder smartphone heeft iedere collectant een flyer (niet-thuiskaart) bij zich. Daar staat onder andere het rekeningnummer van KWF op, zodat ze een gift kunnen overmaken.

1 op de 3 krijgt kanker
Vorig jaar werd in Andijk € 3.751,03 opgehaald. Hoogste opbrengst ooit in ons dorp. Hartverwarmend dat zoveel het verschil willen maken voor mensen met kanker. Dit jaar hopen we weer op een mooi bedrag!

Dat is hard nodig, want nog altijd krijgt 1 op de 3 Nederlanders kanker. En elke euro komt goed terecht. Naast kankeronderzoek maakt KWF ook zorg en ondersteuning mogelijk voor iedereen die geraakt is door kanker.

Collectanten gezocht
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen, aan de deur of via je mobiel? Het collecteteam in Andijk is nog op zoek naar collectanten. Meld je aan via H. Dekker (wijkhoofd van Andijk) hm.dekker@hotmail.com of bel 06 51700881

Collectant gemist?
Heb je de collectant gemist?
Geef dan via kwf.nl/collecte

Door te weinig collectanten is het mogelijk dat u een kaartje in de brievenbus krijgt om zo te doneren aan het KWF.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen