dinsdag 27 februari 2024
spot_img

KWF zoekt collectanten en wijkhoofden in Andijk

Collecteweek 4 t/m 10 sept
Het KWF-collecteteam in Andijk zoekt vrijwilligers die in de week van 4 t/m 10 september willen meedoen aan de huis-aan-huis collecte voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar is die voor het eerst volledig digitaal. Dat betekent dat je niet met de collectebus, maar met het nieuwe collectebord langs de deuren gaat.

Digitale collecte
“KWF maakt als eerste goede doel in Nederland de overstap naar een volledig digitale huis-aan-huis collecte”, zegt het collecteteam van Andijk. “Het digitale betaalverkeer is tenslotte al jaren in opmars. En het is veiliger voor onze collectanten, die nu niet meer met contant geld over straat hoeven. Om te doneren, scannen mensen gewoon de QR-code die op het collectebord staat, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL. Eenmalig, veilig en anoniem.”

Inzicht in je opbrengst
Een ander voordeel van het collectebord is dat je als collectant online op elk moment kunt zien hoeveel je hebt opgehaald. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mobiel te collecteren, en ook die opbrengsten worden voor je bijgehouden. “Dat je je opbrengst zo exact kunt volgen, is heel leuk. Dit kan stimulerend werken en hoe meer je ophaalt, hoe meer KWF kan betekenen voor mensen met kanker. En daar doen we het allemaal voor.”

Meld je aan
Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen in Andijk? Je bent van harte welkom! Stuur een mail naar: H. Dekker (wijkhoofd van Andijk) hm.dekker@hotmail.com of bel: 06 5170 0881.

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor de grootste collecte van Nederland?
– Je begeleidt 10 tot 15 collectanten
– Je deelt de collectematerialen uit aan de collectanten
– Je houdt de contactgegevens van de collectanten up to date
– Je deelt de looproutes in van de collectanten

Vind je het leuk om dit te organiseren?
Mail naar hm.dekker@hotmail.com of bel 06 5170 0881.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen