dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Kwik Bridge een kennismaking met bridge voor jong en oud

Zaterdagmiddag 20 januari 2024 organiseert de Bridgeclub Andijk (B.C.A.) van 13.30 – 16.00 uur een geheel vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst Kwik Bridge in Dorpshuis Sarto te Andijk.

Wat is Kwik bridge en wie kunnen er deelnemen?
Kwik Bridge laat mensen (jong en oud) op een laagdrempelige manier kennis maken met de beginselen van bridge. In slechts drie stappen kunnen deelnemers al met elkaar spelen. Met Kwik Bridge ontdekken deelnemers al snel of ze het spelletje leuk vinden en daarmee wordt de drempel om zich later op te geven voor een beginnerscursus verlaagd.
Sociaal gezien is bridge heel belangrijk. Behalve dat het een ontzaglijk leuk en soms verslavend tijdverdrijf is, heeft bridge ook meer kanten in het leven. Het verbindt mensen en het zorgt dat je geestelijk maar vooral ook sociaal actief blijft. Nagenoeg alle bridgers op een bridgeclub ervaren de club als een warm bad. Als een plek waar je elke week je vertrouwde gezichten weer ziet en waar je lief en leed kan delen. En waar je een uitdaging vindt om een spel dat je een beetje kan, goed uit te voeren. Bridge is er voor iedereen. Voor alle lagen van de bevolking. Voor jong en oud. Bridgen kan vanaf 7 jaar tot 107 jaar.
De kosten voor deze inloopmiddag bedragen voor volwassenen (18+) € 7,50 pp, voor kinderen is het gratis. Hiervoor krijgt u het boekje “Hoe speel ik Kwikbridge”, een spel kaarten en een kop koffie of thee met een koekje. Opgave graag vooraf bij Annie Wissink, email: jam.wissink@gmail.com of tel.:06-30044314. Opgeven via de site van Bridgeclub Andijk kan ook.
Graag zien wij u op zaterdag 20 januari is Sarto Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen